Nyhed

Lundgrens får ny bestyrelsesformand

Det er med glæde at vi byder velkommen til ny bestyrelsesformand i Lundgrens. Fra og med den 15. april 2020 er Tobias Vieth, afdelingsleder i Fast Ejendom & Entreprise, valgt som ny bestyrelsesformand.

Tobias udtaler: ”Jeg er stolt over den tillid, der er vist mig og jeg glæder mig til en travl og spændende tid med mulighed for at sætte mit præg på Lundgrens. Ikke mindst ser jeg frem til at accelerere gennemførelsen af Lundgrens’ vækststrategi, der skal sikre Lundgrens som stedet, hvor kolleger nyder at arbejde og hvor talenterne vil søge hen. Vi skal i endnu højere grad være relevante for klienter og samarbejdspartnere og det vil blive sikret via endnu højere faglig kvalitet, klientpleje og aktiv udnyttelse af netværk herunder ikke mindst det internationale.”

Den samlede bestyrelse består hermed af Tobias Vieth, Thomas Kræmer, Nina Ringens, Niels Wive Kjærgaard samt Kristian Andersson, der indtræder som nyt bestyrelsesmedlem.

Lundgrens takker afgående bestyrelsesformand Michael Alstrøm for sin dedikerede og mangeårige indsats i bestyrelsen. Michael Alstrøm fortsætter i Lundgrens som leder af afdelingen for offentlig-privat virksomhed.

Lundgrens' organisation: https://lundgrens.dk/organisation