Karriere i Lundgrens

Hos Lundgrens er det vores medarbejdere, der skaber vores succes. Vi gør os derfor umage med at skabe en attraktiv arbejdsplads, der udfordrer og udvikler vores medarbejdere, og som samtidig prioriterer trivsel og arbejdsglæde!

Hvis du overvejer karriere hos os

Advokat

Som advokat hos Lundgrens bliver du en del af et ambitiøst og engageret team, der udgør nogle af de bedste erhvervsadvokater i Danmark. Vores advokater har gode samarbejdsevner, og de arbejder ofte i teams på tværs af fagspecialer for at sikre vores kunder den højeste grad af faglig professionalisme. Hos Lundgrens tager vi vores kunders forretning personligt, og det betyder, at vores advokater har den rigtige personlighed til at opfylde det mål. For os er det vigtigt, at du ikke kun har et uovertruffent juridisk talent, men at du også har forretningsforståelse, og at du ejer evnen til at sætte dig i kundens sted og finde ind til det præcise behov. Samtidig kan du rådgive i et letforståeligt og kommercielt sprog og skabe klientrelationer, der bygger på høj faglighed, tillid og professionalitet. Det ligger os meget på sinde at give vores kunder den bedste service, og det kræver, at du har en høj grad af tilgængelighed, samt at du er meget serviceminded.   Som advokat får du rig mulighed for både efteruddannelse og kompetenceudvikling, og gennem karrieresamtaler og –planer sikrer vi, at dine personlige ambitioner og mål indfris. 
edit translation

Fuldmægtig

Hvis du vil være erhvervsadvokat, finder du ikke et bedre uddannelsessted end Lundgrens.  Vores krav og forventninger til dig er store, til gengæld tilbyder vi de bedste forudsætninger for, at du kan udfolde dit fulde potentiale.

Du bliver tilknyttet en bestemt afdeling under hele dit uddannelsesforløb, og arbejder tæt sammen med en partner, som samtidig fungerer som din mentor.  Din mentor tager ansvar for din læring og din udvikling, og sammen tilrettelægger I dit uddannelsesforløb, så det tilgodeser dine ambitioner og ønsker og vores behov. Skulle du få lyst til at prøve kræfter med en anden afdeling er det muligt at skifte undervejs, men det er ikke et krav.

For os er det vigtigt, at du får en bred uddannelse på et højt fagligt niveau og med et forretningsorienteret fokus. Hos Lundgrens arbejder vi team-orienteret og på tværs af niveau og specialer, og du vil derfor opleve at få berøring med mange juridiske specialer i løbet af dit treårige uddannelsesforløb på trods af, at du er tilknyttet en bestemt afdeling.

Du får som fuldmægtig rig mulighed for at deltage i en lang række kurser på Lundgrens akademi, der vil udvikle dig både personligt og fagligt.

edit translation

Legal trainee

Som legal trainee hos Lundgrens får du allerede under jurastudiet mulighed for at begynde din advokatkarriere. Hos os er du en værdsat juridisk medarbejder, som vi gerne investerer tid og ressourcer i. Du bliver tilknyttet en ældre fuldmægtig eller en yngre advokat, som fungerer som din mentor. Mentoren giver dig feed back og sparring, og hjælper dig godt på vej i din karriere.

Læser du på bachelordelen får du ansvaret for behandlingen af kontorets inkassosager, hvilket betyder selvstændig sagsbehandling og direkte klientkontakt fra dag 1.

Studerer du på kandidatdelen tilknyttes du som udgangspunkt en af vores juridiske afdelinger, hvor du bl.a. løser opgaver som kildesøgning, udarbejdelse af notater og juridiske redegørelser. Derudover deltager du i klientmøder og forberedelse af retssager.

Din ugentlige arbejdstid er i udgangspunktet ca. 15 timer pr. uge men med en høj grad af fleksibilitet i relation til undervisning. Du får naturligvis fri i eksamensperioder.

Skulle du have lyst til at læse et semester i udlandet, er det bestemt ikke diskvalificerende. Du har endda mulighed for at søge om et studielegat i forbindelse med dit udlandsophold.

Hos Lundgrens får du som legal trainee et individuelt tilpasset uddannelsesforløb med tæt kontakt til dine kollegaer, din tilknyttede mentor og din ansvarlige partner, så du får de bedste forudsætninger for at udvikle dig. Din udvikling er i vores interesse, da vores hensigt er at ansætte dig som fuldmægtig, når du er færdiguddannet.

edit translation

Advokatsekretær og sagsbehandler

Som en del af Lundgrens dygtige team af sagsbehandlere og advokatsekretærer støtter du vores jurister med overblik, faglighed og høj service. Du er tilknyttet et fast team af jurister, hvor du har en koordinerende rolle i forhold til sagsstyring, sagsbehandling og fakturering.  Du bidrager hver dag til, at vores sager løses på et højt professionelt niveau.

Hos Lundgrens har vi fokus på kompetenceudvikling. Vi giver dig mulighed for at deltage i såvel interne som eksterne kurser, og vi tager gerne en dialog og laver en udviklingsplan, hvis du ønsker at videreuddanne dig.

edit translation

Administration

I Lundgrens administration bliver du en del af en agil stab med fagprofessionelle og engagerede medarbejdere, der sætter en ære i at yde den ypperste service inden for blandt andet økonomi og regnskab, HR, IT og markedsføring, og som er med til at skabe de perfekte rammer for Lundgrens forretning.

Hos Lundgrens har vi fokus på kompetenceudvikling. Vi giver dig mulighed for at deltage i såvel interne som eksterne kurser, og vi tager gerne en dialog og laver en udviklingsplan, hvis du ønsker at videreuddanne dig.

edit translation

Sådan bliver du vores nye kollega

Vi modtager hos Lundgrens mange ansøgninger. Hver og en bliver behandlet professionelt og med en individuel sagsbehandling.

Din ansøgning bliver naturligvis behandlet med den største fortrolighed.

Rekrutteringsforløb ved jobopslag

Søger du en ledig stilling, bliver du gennem vores rekrutteringssystem bedt om at udfylde en række oplysninger om dig selv, ligesom du kan uploade din ansøgning, dit CV samt relevante papirer som eksempelvis karakterbeviser.

Din ansøgning bliver i første omgang screenet af HR. Er du blandt de bedst egnede kandidater, bliver du indkaldt til første samtale. Ved første samtale bliver du interviewet af ansættende leder samt en repræsentant fra HR. Samtalen tager mellem 60 og 90 minutter og foregår i en uformel og uhøjtidelig tone, så du kan vise den bedste side af dig selv.

Herefter udvælges 2-3 kandidater til 2. samtale, som tager ca. 60 minutter, hvorefter den endelige beslutning vil blive truffet.

Du vil blive testet under rekrutteringsforløbet, og du kan forvente at skulle tage en personlighedstest inden jobsamtalen.

Bliver du ikke indkaldt til samtale, vil du alene modtage et skriftligt afslag.

Har du været til samtale, vil du, såfremt vi vælger at gå videre med andre kandidater, efterfølgende blive ringet op af HR, som giver dig en personlig og fagligt funderet feedback.

Uopfordrede ansøgninger

Du kan via vores rekrutteringssystem altid sende en uopfordret ansøgning. Når du søger uopfordret, bliver du bedt om at tage stilling til hvilken område, du søger indenfor. Derudover vil du blive bedt om at udfylde en række oplysninger om dig selv, ligesom du kan uploade din ansøgning, dit CV samt relevante papirer som eksempelvis karakterbeviser

Søger du uopfordret, vil du få tilbud om at komme i vores kandidatbank, såfremt vi finder din profil interessant men ikke har en ledig stilling på det tidspunkt, du søger. Vi gemmer dine oplysninger og din ansøgning i et halvt år.

Har du den rigtige profil, og har vi en ledig stilling, som passer til dig, vil du blive indkaldt til en samtale for at lære dig bedre at kende og se, om der er et positivt match.

edit translation

Sådan er det at arbejde hos Lundgrens

Hos Lundgrens får du en konkurrencedygtig løn, fast pensionsordning, sundhedsforsikring, fem feriefridage ud over de fem ferieuger, løn ved barns 1. sygedag samt attraktive barselsvilkår for både mænd og kvinder. Derudover tilbyder vi massageordning, renseriordning, rabataftaler og en række andre services for at lette din hverdag.

Vi tør godt prale med, at vi har Danmarks bedste kantine, der hver dag serverer lækker, varieret og sund morgenmad og frokost, og hvor du også har mulighed for at bestille aftensmad med hjem på udvalgte dage.

Arbejder du sent, har vi en takeaway-ordning, så du kan holde energiniveauet oppe.

For os betyder det sociale miljø meget, da det danner forudsætning for et godt arbejdsklima og en god virksomhedskultur. Det afspejles i vores omgangstone, som er uformel og nede på jorden. For os er det vigtigt at have det sjovt og godt med hinanden på tværs af niveauer og medarbejdergrupper, og vi arrangerer løbende spændende aktiviteter, fester og udflugter for at holde vores unikke kultur i hævd. Vi har også en løbeklub, hvor vi bl.a. deltager i DHL stafetten og Eremitageløbet, og hver fredag mødes vi til fredagsbar for at ønske hinanden god weekend.

edit translation

Lundgrens LEXA

Hos Lundgrens har vi vores eget LEXA Akademi, hvor vi afholder kurser og uddannelsesforløb for vores medarbejdere. Kurserne udvikles og afholdes efter behov og efterspørgsel, og de tilpasses målrettet til de relevante medarbejdergrupper inden for følgende kategorier:

  • Juridiske kurser som eksempelvis Grundlæggende Selskabsret og Retssagsbehandling
  • Personlige kurser som eksempelvis Præsentationsteknik og formidling eller Netværk og Klientrelationer
  • Forudsætningsskabende kurser som eksempelvis Juridisk engelsk, Skriv godt Dansk og Anvendelse af Office-pakken.
edit translation

Ledige stillinger

Lundgrens søger en erfaren advokatfuldmægtig og advokat til teamet for Insolvens

Lundgrens vækster, og derfor søger vi nye kolleger til vores team for Insolvens og Rekonstruktion. Som vores nye kollega bliver du en vigtig spiller i rådgivningen af vores klienter, ligesom du vil opleve at blive en aktiv del i spændende sager på tværs af forskellige specialer og afdelinger.

Ansøgningsfrist25 / 10 / 2018

De bedste forudsætninger for at udvikle dig.

Privatlivs- og cookiepolitik
Dette site anvender 3. parts cookies til at huske dine indstillinger og til at føre besøgsstatestik. Ved at benytte websitet, accepterer du brugen af cookies.
Accepter og luk