07 / 06 / 2019 - 09:58

Lundgrens rådgiver i etableringen af landsdækkende kæde af dyrlæger, VET-Gruppen

Speciale

Nyhedstype
Nyhed
Bedre behandling af kæledyr lokalt, teknologisk og fagligt løft samt optimal anvendelse af de enkelte dyrlægers spidskompetencer. Det er hovedårsagerne til, at en gruppe lokale dyrlæger i København, Nord- og Vestsjælland samt på Fyn og Jylland har tilsluttet sig VET-Gruppen, en kæde af lokale dyreklinikker.

VET-Gruppen, repræsenteret af Lundgrens og med PE fonden Industri Udvikling som investor, tilbyder således dyrlæger en koncernstruktur, hvor den enkelte dyrlæges faglige og forretningsmæssige ambitioner sætter rammerne for klinikkens udvikling. Forretningsmodellen indebærer overtagelse af selvstændige dyreklinikker, som ønsker at give deres kunder en bredere palette af behandlingstilbud lokalt.

Gennem samarbejdet i VET-Gruppen om blandt andet uddannelse, indkøb og specialisering kan den enkelte dyreklinik imødekomme behovet for diagnosticering og behandling lokalt, men på et højere niveau end hidtil set.

Advokat og partner i Lundgrens Christian Scherfig udtaler: ”VET-Gruppen gør det muligt at investere i mere af den teknologi, som tidligere var forbeholdt de større hospitaler. Det gælder både på diagnoseområdet, med eksempelvis CT-scannere, såvel som på behandlingsområdet. En struktur som denne gør det muligt at indfri kundernes ønske om lokal behandling og personlig relationer men på et højere niveau end hidtil, som netop er det de søger”.

Læs artiklen her: http://www.maskinbladet.dk/artikel/dyrlaeger-gar-sammen-med-investorer-om-udvikling-lokale-dyrlaegeklinikker