23 / 08 / 2017 - 20:35

Lundgrens styrkes med to nye partnere

Nyhedstype
Nyhed
Det er en glæde at meddele, at vi har optaget advokat Lars Kjær og advokat Peter Clemmen Christensen som nye partnere i Lundgrens.

Lars Kjær er et etableret navn i advokatbranchen, og er kendt som en af de bedste indenfor sit felt. Blandt andet er Lars rated som ”leading individual” hos både Chambers og Legal 500.

Lars har i mange år været partner hos Bech-Bruun, hvor han primært har beskæftiget sig med finansieringsret, ejendomstransaktioner og tinglysning. Lars vil organisatorisk indgå i Lundgrens' afdelinger for Bank & Finans og Fast Ejendom & Entreprise, og vil således styrke Lundgrens kompetencer indenfor disse områder

Peter Clemmen Christensen har igennem en længere årrække været ansat hos Lundgrens, heraf de seneste to år i en stilling som associeret partner. Peter er organisatorisk indplaceret i Lundgrens' afdeling for Proces. Med optagelsen af Peter, som er en erfaren procedør, styrker vi vores position indenfor dette område.

Optagelsen af Lars og Peter matcher Lundgrens’ strategi om at høre til blandt de bedste indenfor de retsområder vi rådgiver om.