Om Søren Hilbert

Søren Hilbert har i mere end 20 år rådgivet om offentlig virksomhed og projektudvikling. I de seneste år har han arbejdet intensivt med offentlig-private forretningsmodeller, by- og arealudvikling, offentligt salg af fast ejendom, udbud, OPI og innovationspartnerskaber.

Søren underviser ofte inden for disse områder og har - ud over alle de relevante juridiske kompetencer – udviklet en betydelig indsigt i såvel forretningsmæssige prioriteringer og arbejdsgange som offentlige og politiske processer samt i de vilkår, der gælder for offentlig virksomhed.

Søren rådgiver ofte om større projekter og udbud, der forudsætter dyb forståelse og effektiv håndtering af komplekse tekniske og økonomiske forhold.

Søren er kendt for særdeles gode evner til at kommunikere med forskellige interessenter og til at opnå gode resultater i komplicerede projekter
Søren Hilbert have been acting for the government of Greenland on the planning and execution of a complex public procurement procedure regarding new service contracts for transportation in Greenland. 2017
The team includes urban planning and real estate expert Søren Hilbert. 2017